شرکت آریا گراپ پارت با بیش از دو دهه سابقه درزمینه اعزام هیأت های تجاری به نمایشگاه های معتبر روز دنیا، همراه با کادر متخصص در زمینه قوانین و مقررات تجارت و امور بین المللی، آماده خدمت رسانی به هموطنان ایرانی برای گسترش هرچه بیشتر برند و تجارت شما می باشد.
هیأت تجاری چه افرادی هستند ؟
گروهی از تجار و بازرگانان شرکتهای کوچک،متوسط،شرکت های بزرگ ، سازمانهای دولتی، موسسات آموزشی و فرهنگی، انجمن ها و تشکلها که معمولا به سرپرستی یک مقام رسمی به یک بازار مشخص جهت رسیدن به اهداف از قبل تعیین شده اعزام می شوند.
اخذ گواهی استاندارد
علامت استاندارد، ضامن کیفیت کالا یا خدمات ارائه شده است. استاندارد به مجموعهای از مطالعات گفته میشود که در آینده مورد استفاده قرار میگیرند و به نوعی بین محصول خریداری شده و هزینه پرداختی، تعادل برقرار می کند. البته لازم به ذکر است که ملاکهای اخذ استاندارد، ثابت نیستند و هر زمانی نیازمند استانداردهای متناسب با خود است.
کالاها و خدمات مرغوب در چهارچوب اصول استاندارد عرضه میشوند. امروزه، تقریباً همه کشورها دارای استاندارد ملی هستند؛ در این کشورها، سازمان استاندارد ملی بر کیفیت محصول نظارت میکند که ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.
اهداف هیأت تجاری
یافتن بازارهای جدید
مذاکرات در زمینه امکان تهیه مواداولیه،کالاهای واسطه ای ویا سرمایه ای از کشور میزبان
مذاکرات برای اعطا یا کسب نمایندگی
کسب آگاهی از وجود موقعیتهای استثنایی برای فروش کالاهای خاص
بازدیدها از کارخانجات، نمایشگاهها، مراکز تجاری و …
ارائه توانمندیهای صادراتی و فرصت های سرمایه گذاری کشور به طرفهای خارجی
مذاکرات مستقیم و کسب اطلاع از نیازهای دقیق خریداران، شناخت شرکتهای خریدار و …
ابعاد تبلیغاتی و رسانه ای حضور هیات در کشور میزبان ( کنفرانس های مطبوعاتی، ملاقات با شخصیت های سیاسی، همایش ها، درج خبر ورود هیات در نشریات کشور میزبان و …)
اهمیت اعزام هیأت تجاری به دیگر کشورها
هیأت های تجاری می توانند به عنوان موثرترین ابزار توسعه صادرات مورد استفاده قرار گیرند مشروط بر آنکه به خوبی سازماندهی شونده در زمان مناسب اعزام گردند، و برای آنان برنامه دقیق، منظم و متنوعی تنظیم گردد. در این راستا بسیاری از کشورها برنامه های مدونی را جهت اعزام هیأت ها به سراسر جهان طراحی نموده و ابزارهای لازم جهت تحقق اهداف اعزام را نیز تدارک دیده اند.
اخذ نشان حلال
حلال نام مجموعه ای از علائم تجاری است که بر روی محصولات غذایی قید می گردد.این نام برگرفته از معنی غذای حلال است که در دین اسلام آمده است . این نشان به عنوان یک نشان جهانی از جانب کشورهای اسلامی مطرح شده است و بر روی موادی از جمله غذا ، دارو ، مواد بهداشتی و مواد آرایشی و … درج می گردد. نخستین بار محصولات غذایی حلال در کشور مالزی پایه ریزی شده است.
به موجب بند 1 آیین نامه ی صدور گواهی حلال ، غذای حلال به خوراکی ها و نوشیدنی هایی اطلاق می شود که بر اساس قوانین اسلامی مجاز دانسته شده و به اصطلاح حلال باشد.
خدمات آریا گراپ در اعزام هیأت تجاری
تحقیق و شناسایی پتانسیل های بالقوه و بالفعل
هماهنگی و برنامه ریزی برای دعوت از تولید کنندگان و بازرگانان
هماهنگی و برنامه ریزی برای دعوت از بازرگانان و تولیدکنندگان کشور مقصد
دعوت از مهمانان عالی رتبه و مقامات کشوری
برگزاری جلسات و نشست های B2B به منظور تعامل با تجار و بازرگانان
برگزاری ShowRoom به منظور ارائه توانمندی های هیات تجاری
ارزش و اهمیت اعزام و پذیرش هیأت های تجاری
سفر کردن با قصد و نیت اقتصادی و تجاری زمانی ارزشمند و اثرگذار است که بتوان با سایر تولیدکنندگان محصول و یا خدمات ارتباط برقرار نمود و ظرفیت های موجود را به آنها معرفی کرد و متقابلا از توان و پتانسیل طرف مقابل نیز نهایت استفاده را برد. از این رو برگزاری نشست های مشترک، ارائه محصولات و خدمات در خلال سفر از اهمیتی وافر برخوردار می باشد.گروه آریا گراپ از مجریان اعزام و پذیرش هیأت های تجاری مورد تایید سازمان توسعه تجارت ایران در تلاش است تا با برنامه ریزی برای اجرای هرچه بهتر و حرفه ای تر سفرهای تجاری و با تنظیم نشست های دوجانبه و یا چند جانبه، بهترین تور را برای کارآفرینان و بازرگانان تدارک ببیند.
گواهینامه ISO14001 (گواهینامه محیط زیست)
گواهینامه ISO14001 با عنوان استاندارد سیستم مدیریت زیست محیطی در زمینه مسائل محیط زیست کاربرد دارد. لذا هر مجموعه ایی که مدعی است دارای گواهینامه ایزو۱۴۰۰۱ می باشد ، بدین معناست که در راستای زمینه فعالیت خود و فرایندهای تعریف شده اش کلیه الزامات مربوط به استاندارد های زیست محیطی را اجرا می نمایدکه این مجموعه الزامات را ISO14001 می گویند. از آنجا که ISO 14001 از خانواده ISO14000 است لذا در بعضی مواقع به لفظ ISO14000 نیز مطرح می گردد. اما اصطلاح ISO14001 از نظر فنی و بین المللی پذیرفته شده است. این استاندارد برای اولین بار در سال ۲۰۰۴ تدوین و منتشر شد و تاکنون نیز مورد استفاده قرار گرفته و می گیرد. نکته اساسی اینجاست که بهترین حالت در روند اجرای استاندارد ISO14001،اجرای همزمان و پایاپای استاندارد سیستم مدیریت کیفیتISO9001 است.همچنین به دلیل اشتراکات در بعضی از بندهای این دو استاندارد با پیاده سازی هم زمان، از اتلاف وقت و سرمایه پیش گیری خواهد شد. باید توجه داشت که استاندارد مدیریت زیست محیطی ( ISO14001 ) نیز مانند استاندارد مدیریت کیفیت ( ISO9001 ) برای هر مجموعه ، شرکت و سازمانی کاربرد داشته و نمی توان ادعا کرد که این استاندارد فقط برای بخشی از صنایع آلوده کننده محیط زیست مورد توجه و استفاده قرار می گیرد.